Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Nu har allas vår favorit-förtryckare gjort det igen!

Framför en uppstirrad livepublik i det Nordkoreanska tv-programmet ”Late night with Xingh Xingh”, berättade Kim Jong Un att det han som är James Bond.

Han förklarade att Ian Flemming ringde till honom under våren 1952. Han berättade att Ian var intresserad av att skriva om Kims tid som agent i den Nordkoreanska underrättelsetjänsten.

Kim sa till en början nej men gick tillslut med på det efter att Ian ringt honom dag som natt i flera veckor och tjatat.

Eftersom att Kim inte ville röja sin position inom underrättelsetjänsten, bestämde de att Ian fick säga att agenten i boken var av brittiskt ursprung.

Efter intervjun plockade Kim upp en Walter 99:a och ställde sig upp. Han skrek orden: ”Kim Jong Un, med rätt att döda!”, och sköt sedan Xingh Xingh i huvudet med två skott!

Kim berättade sedan att en tjänst som programledare kommer läggas ut på den statliga hemsidan under veckan.

Vi här på Orapporterats redaktion gillar vi självklart sanningar men vi är endå något skeptiska gällande uttalandet. Kikar man på Wikipedia står det nämligen att Kim är född 1983 eller 1984.

Vad tror du?

Kommentera

Kommentarer