Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Det var under gårdagen som domen föll över paret olle och Märtha Larsson och deras firma ”Larssons Blommor.  Det har varit en lång process enligt polismästare Jacob enfahldigén med flera veckors grävande och civilspanande. Det var så tidigt som våren 2006 som det polisiära arbetet inledes efter att en senil-dement äldre dam anmält att hennes blommor dött bara några dagar efter att hon köpt dem hos Larssons nu demaskerade högkvarter där vi bara kan gissa vilka av samhällets oönskade avskräden nog har samkvämat genom åren.

Polisen drog här igång en lång utredning där de bevakade vilka som köpt blommor och huruvida de har dött.

Därmed kan vi också ge en förklaring till alla konstiga inbrott och brott mot griftefriden som varit genom åren, det har bara varit polisen som samlat bevismaterial genom att bryta sig in hos folk och ta de döende blommorna och ta begravningskransarna.

Så nu har rättvisan segrat  och paret Larsson har erkänt

”Blommor dör ju, det är ju allmänt känt!” säger Olle 87år till Orapporterats reporter innan han bryskt forslades in i rättsalen.

Domen har förkunnats och paret döms för grovt bedrägeri för de 52år de bedrivit sin verksamhet.

Orapporterats redaktion vill tacka polisen för dess insatser och frågar vad nästa utredning blir.

”Jag ska be om lite mer skattemedel nu när vi är klara med denna utredningen, men nu blir det en svår utredning framöver som kommer kräva all min list, Vad tar tiden vägen? Vem tar den? Den finns ju aldrig när man behöver den!” sa Jacob enfahldigén.

Orapporterat tackar för sig.

Kommentera

Kommentarer