Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Under en hetsig domstol angående ett dubbelmord så hände något utöver det vanliga. Advokaten Bert Silleifsky genomförde ett anförande som blev lite väl hetsigt, Bert lutade sig våldsamt framåt över bordet för att stirra djupt i ögonen på den åtalade och då började det spridas en odör i kammaren. Under de nästkommande tio minutrarna var det tyst i salen medan Bert genomförde sitt anförade men framåt slutet så började det droppa från kostymen hans.

Det visade sig att hans stomipåse hade gått sönder och förhandlingarna sköts upp tills rummet blivit sanerat och Bert skaffat en ny kostym.

Ja det är ett riktigt skitgöra med stomi berättar Bert för Orapporterats reporter.

Kommentera

Kommentarer