Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Allas våran favorit sångare Erik som är mer känd under pseudonymen ”Fantomen på Operan” under vilket han skrev diverse musikaler och sköna musikstycken, har nu äntligen kommit hem sedan en tids vistelse hos några av Paris bästa plastikkirurger för att få en total ansiktsrekonstruktion. Fantomen har idag tagit av sig masken för att aldrig mer ta på sig den igen, han är nöjd med resultatet och känner att han nu inte längre behöver gömma sig under valven på Paris Operan.

Han meddelar att han nu kommer att njuta av livet och sitt nya vackra jag och sluta med den dystra stilen och svarta kläderna och kommer till sommaren göra nypremiär med ”50 Shades of Grey – the musical” där han kommer att själv spela huvudrollen som Mr.Grey då han känner att han är en roll som passar honom perfekt, med våld och tvång och den karismatiska förförelse taktiken.

Orapporterats redaktion kommer köpa biljetter till uppsättningens premiär kväll och för att vinna dem så ber vi er att lajka, dela och kommentera varför i helvete ni skulle vilja se en musikal om en destruktiv relation.

 

Kommentera

Kommentarer