Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Mattis och Borka är två välkända rackare som bor i Mattis borgen ute i Mattis skogen. De båda rövarhövdingarna var enkla egenföretagare tills de fick lite problem.

”Det var svårt att fortsätta som egenföretagare, alldeles för mycket knektar och skattemasar så vi bestämde oss, Borka och jag att vi slår ihop våra verksamheter” säger Mattis.

”Det var lite knepigt ibörjan måste jag erkänna. Men nu går det faktiskt ganska bra!” tillägger Borka.

De berättar att de har fått flyt på det avdragsgilla och taxeringen fungerar väldigt bra sedan en tid tillbaka.

”Det är ju jäkligt dyrt att ha Tommy Körberg som anställd, men hur skulle vi annars kunna ha våran slogan med vår välkända vinjett ”rövarsången” om inte Tommy är med?  Nä det går bara inte.” säger Mattis och slänger lite ägg i väggen, ”Fasikens vad glad jag är att det går så bra! Sen har vi börjat med snöröjning på vintrarna och Fjosok får skotta snö som fasen! Skalle-Per sa något om att det var hans största fröjd i livet, så nu får han alla snöröjningsjobb”

Orapporterats reporter tackar för sig och undvek med nöd och näpe att trilla ner i Helvetes gapet, Mattis säger att man ska akta sig för att falla ner där, Orapporterats reporter frågade varför och Mattis skrek högt

”Då gör du inget mer!”

Orapporterats repporter lämnade sedan rövarna åt sitt arbete efter att ha fått lämna plånboken och diverse smycken kvar.

Kommentera

Kommentarer