Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Under torsdagen kom det ett överaskande förslag till kongressen i Amerikas förenta stater. Det var senatorn Joshua Badhof som lade till förslag att Amerikanska poliser skall placeras i storstasregioner runt om i Sverige. På frågan om varför USA skulle behöva placera poliser i Sverige så svarar han:

”Jag vet ju att Schweiz ligger därborta i landet Europa någonstans och att folk på teven här hemma har sagt att Birmingham har No-go zoner som styrs av IS och så. Jag tänkte då att om vi skickar dit lite riktiga poliser till Stockholm och så så kanske vi kan hindra IS redan där så att säga,  har du sett hur snabbt amerikanska poliser skjuter? det är helt sjukt, du skulle se hur mycket kulor staten betalar här. Jag tror nog att Sverige skulle behöva lite riktiga poliser så jag tänkte vi skulle ha några där innan vi bygger en bas på Gotland. eh. Det var inget. Jag sa ingenting där, stryk det. Jag varken bekräftar eller dementerar att någonting sades i slutet.”

Orapporterats reporter kan bara rapportera att det varken är dementerat eller bekräftat att vi får Amerikanska poliser till Sverige, men det beror mest på att Senator Joshua Badhof inte har gjort sin geografi-läxa under sin hemskolning.

Kommentera

Kommentarer