Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

GOP I USA är det alltid valtider! (Verkar det som..)

En av Orapporterats fältskribenter befinner sig för tillfället i den djupaste södern för att studera hembränningens ädla konst.

Även om resan är helt privat, sprang man igår på en valkarneval för Republikanernas representant i nästa val.

Mannen ifråga heter Slim Jim O’hannon och är 43 år gammal. Slim Jim står för en mycket konservativ politik och är helt emot alla typer av skatt. Han är även förespråkare när det gäller återinförandet av slaveri i USA.

Däremot finns det en fråga där Slim Jim är otroligt liberal. Ingen tidigare kandidat i USA har varit så liberal när det kommer till sexfrågan.

Mr Slimmy Slime, som han kallas i folkmun, har nämligen 17 barn med sin egen lillasyster. Han tycker att alla själv ska få välja vem eller vad man älskar.

Vår reporter lyckades ställa en fråga till Slim Jim och då undrade man om det inte är lite konstigt att ha en sexuell relation med sitt eget kött och blod.

Slim Jim svarade:
– Konstigt? En av mina kusiner har samlag med sina höns titt som tätt. DET är konstigt.

Vi på Orapporterats redaktion tackar vår skribent för arbetet och kan konstatera att ”The Grand Old Party (GOP)” rör sig längre och längre mot vänsterkanten.

 

 

Kommentera

Kommentarer