Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

Spanjoren Casi Sin Hogar har länge varit mannen alla talar om i den lilla orten Tambores de Aceite i en avlägen del av Spaniens sydkust. Han bor på stranden för det mesta i sitt lilla hus som endast består av ett tomt oljefat.

Casi berättar att han en dag i sin ungdom blivit sittandes på stranden efter en fest där han sedan hade somnat. han hade under småtimmarna börjat frysa och då beskådat ett tomt oljefat i perfekt storlek och således krypit in för att fortsätta sova.

Det föll sig inte bättre än att Casi sedermera fortsatte sova i sitt oljefat på den vackra stranden.

”Jag behöver inte lämna stranden alls längre, jag kan bara gå runt och lägga mig där jag känner för det när jag blir trött, jag slutade till och med att köpa kläder då jag alltid gillat att gå runt naken hemma.” förtäljer Casi till våran reporter.

Casi har tyvärr bestämt sig för att det är dags att ta farväl av sitt oljefat och leta efter ett nytt hem.

”Ja, man får ju hänga med i utvecklingen” svarar Casi och avslutar ”Det blir nog en plast-tunna av större modell”
Vår reporter tar här avsked av Casi och Spanien och vi på Orapporterats redaktion lycko önskar Casi Sin Hogar på sin jakt efter ett nytt hem.

Kommentera

Kommentarer