Notice: Undefined index: pagesid in /customers/4/6/0/orapporterat.se/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-comment-by-vivacity/user-file.php on line 100

I veckan hälsade Orapporterat på en herre i Upplands väsby som är lite av en lokal kändis. Herren i fråga är dagligvaruhandlaren Einar Claesson, Einar var egentligen född Svensson men han ansåg att det inte stämde med Svensson eftersom hans fader heter Claes.

Einar är nämligen känd som Bokstavlige Einar här i Upplands Väsby eftersom han inte riktigt förstår figurativa meningar.

Einar står bakom disken i sin lilla dagligvaruhandel och hjälper kunder.

”Jovars, det fungerar ganska bra så att säga. De flesta vet ju om det men det brukar oftast bli problem när det kommer folk utomsocknes.” sa han.

”Ja det kan inte lätt,  men är det inte lite av att måla in sig i ett hörn att arbeta i en dagligvaruhandel isåfall?” frågar Orapporterats reporter.

”Nä det tycker jag inte, jag säljer mest varor tycker jag. Brukar folk måla i butiker butiker?” Svara Einar en aning förvirrad.

”Nej, det är det inte. Det var figurativt menat. Jag har nog tagit mig vatten över huvudet med denna intervjun” suckar Orapporterats reporter.

”Du ser väldigt torr ut för att ha badat” tycker Einar.

Orapporterats reporter valde här att avsluta intervjun och lämnade en något konfunderad Einar till att återgå till sin dagligvaruhandel och ett liv i bokstavlighet.

 

Kommentera

Kommentarer